Schoonmaak

Hygiëne is een basisbehoefte, voor horecabedrijven zelfs een verplichting. U wilt dat het goed geregeld is en er vooral geen omkijken naar hebben. Schoonmaken is ons vak, daarom begrijpen we dat het meer is dan een dagelijks sopje. In diverse branches hebben we inmiddels laten zien wat we in huis hebben. En eerlijk is eerlijk, we zijn best een beetje vakidioten.

Communicatie met de opdrachtgever

Voordat we starten maken we afspraken concreet en zetten we die op papier. De afspraken vormen de basis voor het logboek waarin onze medewerkers de uitgevoerde taken bijhouden. Zowel voor u als voor ons wel zo duidelijk!

Het team van van Vliet bedrijfsdiensten

We hebben een enthousiast team van schoonmaakmedewerkers. Onze verschillende ploegen bestaan uit medewerkers die we zelf hebben opgeleid. Wij en zij zijn pas tevreden als het werk écht goed en naar uw wens is uitgevoerd.

Kwaliteitsborging

Onze kwaliteitscontroleur controleert wekelijks de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast voeren wij eenmaal per maand steekproefsgewijs een inspectie uit via het door het VSR (Vereniging Schoonmaak Research) ontwikkelde systeem KMS (Kwaliteit Meet Systeem). Het logboek vormt daarbij een handzaam middel voor het controleren van de voortgang en het onderhouden van communicatie.

Wat maken we schoon?

Kort en krachtig: eigenlijk hebben we voor élke uitdaging een passend en aantrekkelijk aanbod. Wij zijn sterk in onder meer de volgende activiteiten:

- Kantoren
- Appartementencomplexen / VVE's
- Sportcomplexen
- Horecagelegenheden

- (Nieuw)bouwopleveringen
- Zorginstellingen
- Shortstay appartementen (zie ook ‘meer dan alleen schoonmaak’)

Ook voeren wij uit:

- Afvalmanagement
- Glazenwasserij
- Vloeronderhoud (linoleum, marmer en tapijt)

- Meubels reinigen
- Huismeesterdiensten

Tevens voor:

- Toiletartikelen
- Dispensers

- Hygiëneartikelen
- Wasserijservice

 


SCHOONMAAK DIENSTEN

MEER DAN ALLEEN SCHOONMAAK

CONTACT