Over ons

Ervaring telt al 20 jaar mee

Van Vliet Bedrijfsdiensten heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, voornamelijk in de zorg. Danny van Vliet werkte in de gehandicaptenzorg en daarnaast in de avonduren bij een schoonmaakbedrijf. Hij zag dat het allemaal beter en efficiënter kon.

De ervaringen die hij opdeed bij zijn twee banen combineerde hij, en zo startte hij zijn eigen bedrijf dat begon met schoonmaakwerk in zorginstellingen. Al een halfjaar later was het bedrijf zo gegroeid dat er medewerkers in dienst traden. Van Vliet Bedrijfsdiensten is inmiddels een levendig schoonmaakbedrijf met een vast team enthousiaste collega’s met hart voor de zaak. Het takenpakket is door de jaren heen flink uitgebreid. Over het brede palet aan services dat wij leveren lees je hieronder meer.

Waar wij vierkant achter staan

  • Vaste gezichten, je weet wie er bij je schoonmaakt.
  • Uitgebreide kennis van schoonmaakproducten.
  • Opgeleide medewerkers die weten wat ze doen.
  • Punctualiteit: onze medewerkers zijn er als dat verwacht wordt.
  • Oog voor detail en medewerkers die graag dat beetje extra doen.

We horen weleens van onze klanten: ‘’Vroeger kregen we ook extra service bij schoonmaakbedrijven, en bij jullie krijgen we dat nu weer.’’ Vroeger, toen de schoonmaakbedrijven nog niet zo groot waren, liepen ze nog weleens een stapje harder voor hun klanten.

Wij zetten die traditie voort, en wij doen graag dat beetje extra zonder voor elke 5 minuten extra een factuur te sturen. Van Vliet Bedrijfsdiensten wil bovenal dat jij tevreden bent over de geleverde werkzaamheden en kwaliteit. Lijkt simpel en dat vinden wij ook.

Meer dan alleen schoonmaken

Naast schoonmaakdiensten leveren wij ook andere facilitaire services. Of het nu gaat om ontruimingen, verhuizingen, inrichting of gewoon zorgdragen voor werkende verlichting of een trapleuning die niet goed vast zit – Van Vliet Bedrijfsdiensten levert kwaliteit en komt afspraken na.

We zorgen voor meer dan alleen een schone omgeving

De producten die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Zo gebruiken wij onder meer dezelfde handgel als die in ziekenhuizen wordt gebruikt. We houden bij de keuze van onze producten zoveel mogelijk rekening met het milieu.

Veel van onze producten zijn biologisch afbreekbaar. Helaas vragen sommige situaties om een wat agressiever schoonmaakmiddel, hier ontkomen we simpelweg niet aan. Toch houden we ook dan zoveel mogelijk rekening met mens en milieu, en gaan we zorgvuldig en op de juiste wijze met deze producten om.

Jouw wens staat voor ons met stip op nummer 1. Als je op kantoor biologisch afbreekbare prullenbakzakjes wilt, dan nemen wij die mee. Extra aandacht voor het scheiden van afval op je werkplek? Doen we graag. En mocht er geen glasbak zijn, dan nemen wij het glas mee en voeren we dat af. Geen enkel probleem.

Ervaar het zelf!