Sport en horeca

Wij worden pas actief als sporters uitrusten

Na de wedstrijd wordt er even uitgepuft in de kleedkamer en dan gaan de sporters richting de douche. De kans op voetschimmel is groot in een ruimte met veel douches. Niet iedereen denkt aan badslippers. Onze medewerkers komen ’s avonds en reinigen de sportkantine, kleedkamers en douches.

Je hebt er geen omkijken naar. Dit is voor iedereen die er gebruik van maakt niet alleen prettig maar ook verantwoord. Een sportcomplex is een plek die op één dag een groot aantal mensen op bezoek krijgt. Ook op dit gebied zijn wij ervaren, en we weten als geen ander hoeveel aandacht voor hygiëne een sportkantine vereist.

Hygiëne is belangrijker dan ooit

Als ondernemer in de horeca wil je er zeker van zijn dat je gasten zich in een schone omgeving bevinden. Niemand wil immers een kleverige tafel of een vies toilet. Elke ochtend, voor openingstijd, komen de schoonmakers van van Vliet Bedrijfsdiensten. De toiletten worden hygiënisch gereinigd, de ramen gezeemd, de tafels en stoelen afgenomen. Je zaak is er weer klaar voor: je gasten zullen plaatsnemen in een aangenaam frisse omgeving.

Ons Dagelijks Kontrole Systeem

Wij geloven in heldere communicatie. Bij de meeste klanten lopen we een DKS ronde (Dagelijks Kontrole Systeem) die we periodiek evalueren. Dit is een inspectie waarbij we de schoonmaakkwaliteit monitoren.

We houden dit bij op een lijst die jij op elk moment kunt inzien. Zo zie je precies welke vorderingen we maken. Bij elk (kantoor)pand waar we op regelmatige basis schoonmaken, ligt een logboek dat ingevuld wordt door de schoonmaakmedewerkers. Zo toetsen we en blijven we werken aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Ervaar het zelf!