Wonen en Werken

In de stille uurtjes maken wij de meeste herrie

Als je kantoor leeg is gaat de avondploeg aan de slag en blazen onze professionele stofzuigers. Zo zijn wij niemand tot last. Met jouw wensen duidelijk in het hoofd gaan wij zorgvuldig te werk. Van ‘even snel een doekje over de tafel’ is geen sprake.  Je kunt erop vertrouwen dat je pand grondig en hygiënisch schoon is zodra onze medewerkers de deur achter zich dichttrekken.

VvE’s zijn blij met ons

Ook Verenigingen van Eigenaren doen vaak een beroep op van Vliet Bedrijfsdiensten. Of er nou behoefte is aan een reguliere schoonmaak van het trappenhuis of een volledige huismeester service, je kan bij ons terecht. Makkelijk toch?

Een huismeester die elke dag een ronde loopt, kapotte verlichting vervangt, monteurs ontvangt, schoonmaakwerkzaamheden doet en een aanspreekpunt is voor bewoners. Dat geeft een veilig en gerust gevoel.

Zorgeloos verhuren

Wij zijn er ook voor vastgoedbeheerders. Als een van je huizen leeg komt te staan nadat een huurder of expat vertrokken is, moet het gereed gemaakt worden voor de volgende huurder. Geen nood! Van Vliet Bedrijfsdiensten neemt alle zorgen uit handen.

Na een inspectie maken we een rapport op over de staat van de woning zoals die is achtergelaten. Vervolgens maken we de woning schoon en zorgen we dat hij weer in perfecte staat is. Dit gaat wederom verder dan alleen schoonmaak. Je hoeft je geen zorgen te maken over die scheve plint of kapotte lichtschakelaar. En ook hier maken we een rapport van, zodat je weet wat we gedaan hebben. Alles in nauw overleg met jou.

Ervaar het zelf!