Zorg en onderwijs

Met zorg wil je zekerheid

Sinds jaar en dag werken wij voor diverse zorginstellingen in de regio Haaglanden. Bij zorginstellingen kunnen wij naast schoonmaakwerk een groot aantal andere klussen uit handen nemen. Denk hierbij aan ontruimingen, opslag, verhuizingen, inrichting enzovoort. Op deze vlakken kun je dezelfde hoge standaard en zorgvuldigheid verwachten die wij voor onze schoonmaakwerkzaamheden hanteren. Een zekerheid waar we voor staan.

Virusvrij houden

Onze ervaring in de zorgsector betekent ook dat we ons veel bezighouden met virusbestrijding. Nu het coronavirus actief is ligt daar een extra focus op. Omdat we staan voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid hebben we ons extra verdiept in dit nieuwe virus. We werken met onze eigen protocollen en volgen strak de regels van het RIVM. Elke zorginstelling heeft ook weer eigen regels en protocollen. Deze integreren wij weer in onze werkzaamheden. 

Schoolvoorbeeld van schoon

Een andere sector waar wij ons veel voor inzetten is het onderwijs. Ook hier gaat het vaak om kwetsbare groepen. Ouders zullen ongetwijfeld bevestigen dat kinderen allerlei voorwerpen aanraken zonder zich al te veel druk te maken over hygiëne

Tafeltjes, stoeltjes, kapstokken, wc’s en allerlei andere objecten die veelvuldig in contact komen met mensen worden door onze medewerkers extra grondig gereinigd. Hygiëne is heel belangrijk voor de gezondheid en veiligheid van zowel kinderen als onderwijzend personeel.

Ervaar het zelf!